Ministar Vulin: Policija u Kopnenoj zoni bezbednosti ispunjava svoje zadatke

12

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u Kopnenoj zoni bezbednosti i u vreme praznika ispunjavaju svoje zadatke i čuvaju sigurnost i bezbednost na administrativnoj liniji.

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kopnenoj zoni bezbednosti ispunjavaju sve svoje zadatke i spremni su da ispune svako naređenje predsednika Srbije i vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića i državnog rukovodstva. Dok su oni ovde, mi možemo da budemo sigurni da je život u Srbiji miran i da će tako i ostati“, poručio je Vulin nakon obilaska pripadnika policije u Kopnenoj zoni bezbednosti, saopštio je MUP.

Prema njegovim rečima, u Kopnenoj zoni bezbednosti sve je mirno i sigurno i to ne zato što to neko želi, već zato što policijski službenici svakodnevnim teškim, upornim i strpljivim radom to omogućavaju.

U danima kada se slavi Uskrs Vulin je istakao da ne smemo zaboraviti Srbe na Kosovu i Metohiji koji žive teško i bore se za osnovna ljudska prava, kao ni naše sunarodnike u Crnoj Gori, Republici Srpskoj, Federaciji BiH, Hrvatskoj i Sloveniji.

“Ne smemo da zaboravimo da Srbi gde god da su, kada nemaju svoju državu, svog policajca, učitelja, lekara, sudiju, za njih nema ni prava, ni pravde. Zato smo mi tu. Zato je Srbija tu da bude jaka, sigurna, stabilna, razvijenija i moćnija nego što je bila, da bi štitila Srbe gde god da su”, poručio je Vulin.