Dodeljena priznanja “Kapija uspeha” za 2020. godinu

23

Privredna komora Vojvodine, 29. godinu za redom sprovodi akciju promocije i podsticanja kvaliteta usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti Vojvodine. Danas su u Arhivu Vojvodine dodeljene nagrade “Kapija uspeha” za najbolje u ovoj oblasti.

U Arhivu Vojvodine, u Novom Sadu, danas je održana svečana dodela nagrade “Kapija uspeha”. Priznanja privredne komore vojvodine za kvalitet usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti u 2020. godini. Privredna komora i turistička organizacija Vojvodine su sastavni deo tima koji će zajedno sa pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam doneti novu strategiju i jasno reći gde želimo da bude turizam na teritoriji AP Vojvodine u narednih 5 godina, kako kaže Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

Boško Vučurević, predsednik privredne komore Vojvodine kaže da je veliko zadovoljstvo što se 29. put tradicionalno dodeljuje priznanje za usluge u turizmu i ugostiteljstvu, u ovom teškom trenutku za oblast privrede koja je multidisciplinarna i koja je nosilac mnogih privrednih aktivnosti industrije.

Vučurević dodaje da će Privredna komora kao mesto okupljanja privrednika, kao mesto privrednih zbivanja, dati svoj maksimum da uradi sve ono što je potrebno i moguće da se uslovi poboljšaju. Ana Seč Pinćir ispred Muzeja vojvođanskih Slovaka kaže da je za njih prošla godina bila izuzetno uspešna iako je bilo manje posetioca.

Priznanje “Kapija uspeha” dodeljuje se najboljima za dostignuti kvalitet usluga u različitim kategorijama ugostiteljsko turističke delatnosti, onima koji na najbolji mogući način predstavljaju multietničku zajednicu Vojvodine i doprinose oblikovanju vojvođanskih turističkih vrednosti.