Završene prve Kasačke trke

23

Kasačke trke na pančevačkom hipodromu uspešno su završene i ove godine. Ljubitelji ovog sporta mogli su da uživaju u pravom spektaklu istakli su organizatori. Poslednja trka bilo je Državno prvenstvo za grla domaćeg odgoja starosti od 3 do 15 godina.

Ovogodišnje Kasačke trke na pančevačkom hipodromu uspešno su završene. Poslednja je bila Državno prvenstvo za grla domaćeg odgoja starosti od 3 do 15 godina. Organizatori kažu da ovo takmičenje dugo nije bilo tako posećeno.

Na samom startu prve trke otpao je točak jednom od vozača. Start je ponovljen i niko nije povređen, rekao je Bojan Kovačević.

Publika je bila brojna, a među konjima koji su se takmičili nasla su i tri porodice Jokić. Među posetiocima je bio i NBA as Nikola Jokić, koje je uživao u trkam i bodrio svoja grla. Nažalost, nije želeo da daje izjave za medije. Aleksandar Jankulov jedan od vlasnika pobednčkog konja u drugoj trci, a ujedno organizator kaže:

Na programu je bilo sedam trka, svaka u razmaku od pola sata, a poslednja je bila Državno prvenstvo za grla domaćeg odgoja starosti od 3 do 15 godina. Prema rečima organizatora Aleksandra Jankulova ona je bila pravi spektakl.