Dodeljene stipendije najboljim studentima u Novom Sadu

78

Najboljim i najtalentovanijim studentima, danas su u Novom sadu na Pertovaradinskoj tvrđavi dodeljeni ugovori za stipendiranje. Svečanosti je prisustvovao Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i predsednik Fonda za mlade talente i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

Gradonačelnik Novog sada Miloš Vučević I predsednik Fonda za mlade talente i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, prisustvovali su danas svečanoj dodeli ugovora najboljim studentima Republike Srbije za školsku 2020/2021. Uspešni stipendisti su istakli koliko im ova pomoć znači za napredak i dalje usavršavanje.

Gradonačelnik Miloš Vučević kaže da su rezultati koje su postigli mladi student, sumbol uspeha ne samo njihovog ličnog, već celog društva I cele države.

Vučević je naglasio da Novom sadu i našoj državi treba ova pamet I da će se svi zajedno truditi da mladi ljudi ostanu u našoj zemlji. Minister omladine I sporta Vanja Udovičić ističe da je znanje ulaganje u budućnost i jedino što vam niko ne može oduzeti.

Udovičić dodaje da velika odgovornost stipendista i njihova posvećenost pokazuju da odustajanje i predaja nisu opcija i da zato treba slaviti njihova dostignuća.