Mihajlovićeva: Izborni uslovi i priča o bojkotu ne mogu biti zamena za političke programe

20


Potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je, gostujući na TV Prva, da je Srpska napredna stranka uvek za razgovore sa svima, ali da izborni uslovi na kojima insistiraju opozicione stranke, ne mogu da zamene programe i borbu za glasove građana na izborima.

„Pokazali smo i ranije i sada i uvek ćemo pokazivati spremnost za razgovore. Od opozicije nisam čula nijednu reč osim „nećemo“ i da su protiv svake vrste razvoja, nisam čula nijedan predlog, program. A to je suština političke borbe, da se borimo programima. Izborni uslovi su važni i zato i postoji dijalog, ali nisu zamena za programe”, rekla je Mihajlovićeva.

“Verujem da građani sve to vide i na svom primeru znaju kako se danas živi, a kako je bilo pre. Mi ćemo sve učiniti da ponovo dobijemo poverenje građana, tako što ćemo predstaviti šta smo uradili i šta planiramo. Što se tiče priče o bojkotu, i na prethodnim izborima je to bio pokušaj da se sakriju od realnosti, jer su videli da nemaju uporište kod birača“, rekla je Mihajlovićeva.