Vulin:Vučić dokazao da zna sve, Milanović da ne zna nista

22

Ministar Aleksandar Vulin ocenio je danas da je predsedik Srbije Aleksandar Vučić dokazao da o ekonomiji zna sve, baš kao što je hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavama dokazao da o Srbima ne zna ništa.

“Nema prečeg posla od objedinjavanja Srba i nema važnijeg posla od očuvanja srpskog identiteta. Zastava, jezik, pismo su obeležja srpskog naroda i sa ponosom ih čuvamo da bi sačuvali nas”, odgovorio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin hrvatskom predsedniku koji je poziv predsednika Vučića Srbima u regionu da isticanjem srpskih zastava obeleže Dan srpskog jedinstva, prokomentarisao rečima da “besposlen pop i jariće krsti” kao i da ne veruje da vlast u Srbiji nema važnija posla, kao što je ekonomski razvoj.

Vulin naglašava da bi Milanović morao da ima prečeg posla od vređanja nacionalnih osećanja i simbola Srba i pokušaja da se Srbi uplaše i spreče da pokažu svoju nacionalnu pripadnost u Hrvatskoj.

“Mogao bi Milanović da nađe vremena i proveri kako ustaški zločinci dobijaju ulice u Hrvatskoj ili kako u mnogim srpskim selima nema ni puta ni struje, a posebno da objasni zašto je Glavašu, osuđenom ratnom zločincu dodelio činove i ordenje”, rekao je Vulin.

“Vučić je dokazao da o ekonomiji zna sve, baš kao što je Milanović dokazao da o Srbima ne zna ništa”, poručio je ministar Vulin.