Vučić u Kraljevu: Ukoliko vas država pozove da štitimo narod, znam da ćete svoju svetu dužnost obaviti na najčasniji način!

22

Predsednik je stigao u Kraljevo, gde je obišao jedinicu Žandarmerije.Predsednik Srbije i vrhovni komandant Aleksandar Vučić, najpre je obišao i pozdravio pešadijsku vojsku, nakon čega im se obratio.

– Poštovani pripadnici žandarmerije, junaci srpski, došao sam u Kraljevo da vas obižem i da vam kažem hvala za sve što ste učinili u odbrani naše otadžbine štiteći intengritet i hvala što ste uvek bili tu za našu zemlju, i kada su bile poplave, zemljotresi. Hvala što niste tražili izgovor, i što ste uvek našli rešenje – rekao je Vučić.Kako je dodao, žandarmerija treba da bude spremna, da radi, da vežba, a Srbija će dati sve od sebe da život njihovih porodica bude olakšan, kako po stambenom pitanju tako i po pitanju porodica. – Ukoliko vas država pozove, a daćemo sve od sebe da ne dođete u tu poziciju. Ako vas pozovemo da štitite narod, znam da ćete se odazvati i da ćete svoju svetu dužnost obaviti na najčasniji način – rekao je Vučić. Vučić je dodao da ćemo time što ćemo zaštititi naš narod, time označiti i pobedu.