Grgurevci: Asfaltiranje deonice od Lovačkog doma do Grebenskog puta

22

Država Srbija ulaže 20 miliona dinara u nastavak rekonstrukcije putne infrastrukture na području Grada Sremska Mitrovica. Mehanizacija je trenutno u Grgurevcima, gde se izvode pripremni radovi za asfaltiranje deonice puta od Lovačkog doma do Grebenskog puta. Završetkom tih radova selo dobija bolju putnu povezanost sa urbanim centrima.

Bolja putna povezanost sa Fruškom gorom, Vrdnikom i Novim Sadom postiće se završetkom ovog dela partizanskog puta, te meštani Grgurevaca pozitivno komentarišu ovu vest.

Značaj izgradnje saobraćajne infrastrukture je višestruk, pored bolje povezanosti put ce omogućiti i razvoj turizma u ovom delu Fruškogorja.

Asfaltiraće se deonica puta u dužini od jedan i po kilometar sa bankinama. Sredstva u iznosu 20 miliona dinara obezbeđena su od strane ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede I šumarstva, a radove je obišao zamenik gradonačelnice Petar Samardžić sa svojim saradnicima.

Ovim putem znatnoće se poboljšati saobraćajna povezanost Grgurevaca sa severnim delom Vojvodine. Rok za završetak radova je 60 dana.