ARENIN KARAVAN U SUBOTICI: Nastavljena kampanja „Sve najbolje“

197
FOTO: Arena Sport
FOTO: Arena Sport

U okviru kampanje „Sve najbolje“ Arenin karavan će proći kroz 16 gradova

Karavan TV Arena nastavlja put, a najgledanija sportska televizija u regionu i Telekom Srbija su spremili iznenađenja za svoje korsinike.

Svi novi i svi postojeći korisnici usluga mobilne i fiksne telefonije, interneta i televizije kompanije Telekom Srbija, odnosno Supernova objedinjenih u paket Box 4, imaju mogućnost da posete štandove TV Arene Sport i osvoje vredne, PREMIUM poklone.

U okviru kampanje „Sve najbolje“ Arenin karavan će proći kroz Kikindu, Zrenjanin, Pančevo, Vršac, Suboticu, Sombor, Kulu, Novi Sad, Bačku Palanku, Vrbas, Rumu, Staru Pazovu i Nove Banovce.

Takođe, svi korisnici Telekomovih paketa koji ne sadrže sve četiri usluge, ali u sklopu paketa imaju televiziju, imaju mogućnost da u navedenim gradovima i tržnim centrima Ušće i Galerija u Beogradu takođe dobiju LIGHT paket poklona TV Arena Sport, takođe vrlo vredan.

subotica
Foto: Arena sport

Za više informacija, posetite naše štandove, uverite se u kvalitet našeg programa, i osvojite vredne nagrade.

Uslovi koje korisnici usluga Telekom Srbija i Supernova treba da ispune kako bi osvojili poklone su da imaju potpisan ugovor ili aneks ugovora sa Telekom Srbija ili Supernova u period od 1. avgusta do 1. oktobra 2022. godine i da isti donesu na uvid na neki od štandova TV Arena Sport.

Preuzimanje poklona biće organizovano tokom trajanja karavana na štandovima TV Arena Sport, a obaveštenje o datumu i načinu preuzimanja poklona dobićete na licu mesta od strane naših promotera.

Nakon Rume, karavan će posetiti i ostale gradove širom Vojvodine.

Štandovi će biti otvoreni od 16 do 20 časova.
13. septembar – Sremska Mitrovica
14. septembar – Novi Sad
15. septembar – Bačka Palanka
16. septembar – Sombor
17. septembar – Subotica
18. septembar – Kula
19. septembar – Vrbas
20. septembar – Kikinda
21. septembar – Zrenjanin
22. septembar – Vršac
23. septembar – Pančevo
24. septembar – Nova Pazova
25. septembar – Novi Banovci
26. septembar – Novi Sad
27. septembar – Novi Sad
28. septembar – Novi Sad

Već postojeći Arena štandovi u tržnim centrima Ušće i Galerija biće otvoreni svakodnevno za sve posetioce od 16 do 20 časova.

Izvor: Arena Sport