Koncert poznatog violiniste Andre Rieu, 24. novembra u Štrak areni

360

Svetska zvezda, violinista Andre Rieu, jedan od najpopularnijih muzičara našeg vremena, nastupiće 24. novemba u beogradskoj Štark areni. Orkestar ovog sjajnog Holanđanina čini čak 60 članova, od muzičara, do solista pevača koji već 30 godina ulepšavaju ljudima život svojom čarobnom muzikom i  još čarobnijom energijom.

Poznati violinista, Andre Rieu, nakon 3 godine ponovo se vraća u Beograd. Prošlog puta je počastvovao našu publiku, između ostalog, i izvođenjem kompozicije ‘Tamo daleko’ Andre Rieu se ove godine pred sprsku publiku vraća 24. novembra u Štark arenu.

Tokom svoje karijere prodao je više od 50 miliona CD-ova, a osvojio je preko 500 svetski priznatih muzičkih nagrada i to ne samo zbog talenta za violinu i dirigovanje, već za celokupno životno delo i nemerljivi doprinos muzici. Zovu ga savremenim ‘kraljem valcera’. Impozantna činjenica je da godišnje održi skoro 100 koncerata. Njegova ljubav prema muzici je i te kako vidljiva i opipljiva. Pogotovo što od svakog koncerta napravi mozaični spektakl tonova, boja, plesa, osmeha i ljubavi. Svaki performans je praćen zanimljivim anegdotama, humorom, a njegova vesela i harizmatična ličnost je nešto što publika obožava.