Millennium Team dobitnik nagrade Oskar kvaliteta u dve kategorije

456

Kompanija Millennium Team dobitnik je godišnje nagrade za poslovnu izvrsnost „Oskar
kvaliteta za 2022. godinu“ koju dodeljuje Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede.
Godišnje nagrade uručene su 28. put u okviru tradicionalnog 31. Foruma kvaliteta i poslovne izvrsnosti.

Priznanje Millennium Team-u dodeljeno je u čak dve kategorije: za procese i tehnologije i za rezultate poslovanja.

„Posebna je privilegija biti okružen ljudima i kompanijama koji razumeju da je kvalitet ono čime srpska privreda može i mora da odgovori konkurenciji i stekne prepoznatljivost na tržištu. Od samog osnivanja 2003. godine, prepoznali smo značaj implementacije međunarodnih standarda. Danas, Millennium Team zauzima lidersku poziciju. Za 19 godina rasta i razvoja, kompanija je ostala posvećena principima kvaliteta u oblasti građevinarstva i upravljanja sistemima, čiji koncept i danas sledimo“, istakla je Ana Stošić, direktorka sektora za kvalitet i razvoj i dodala da veruje da će i u narednim godinama Millennium Team biti simbol
kvaliteta u građevinskoj industriji, na ponos ne samo zaposlenih, već i na zadovoljstvo celokupne srpske privrede, čiji je kompanija neodvojivi deo.

Kompanija je u poslednje tri godine uvećala stopu poslovnog dobitka za više od 20%, a učestvovanjem u realizaciji najvećih infrastrukturnih projekata u Srbiji, nastavila je da razvija svoj poslovni sistem, ali i da podržava razvoj društva u celini.

Millenium Team je regionalni lider u građevinarstvu čija je osnovna delatnost projektovanje i izgradnja hidrotehničkih objekata, saobraćajnica, železnica, gasovoda, toplovoda, građevinski inženjering i konsalting, kao i humanitarno razminiranje.