Millennium Team: Novi platani za Grad Vranje

371

Kompanija Millennium Team donirala je 40 sadnica platana Vranju, kao svoju podršku
očuvanju životne sredine u ovom gradu i u znak dobre saradnje na realizaciji projekta Čista Srbija. Novih 40 platana naći će svoje mesto u Bulevaru Nikole Tesla. Simbolično, prvi platan zajedno su posadili Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja i Nebojša Jovanović, šef gradilišta u Vranju na projektu Čista Srbija. „Upravo smo zasadili jednu od četrdeset sadnica platana, u okviru današnje akcije koju zajednički realizujemo sa kompanijom Millennium Team. Naglasio bih da ova donacija nije početak, već nastavak naše saradnje, jer smo nedavno, u ovoj istoj ulici, zasadili prvih 20 sadnica platana. Neko je napisao: ’Ako razmišljate godinu dana unapred, posadite seme, a ako razmišljate 10 godina unapred, zasadite drvo.’ Nadam se da će buduće generacije uživati u hladu ovog drvoreda, a našim partnerima iz Millennium Team-a još jednom upućujem zahvalnost na vrednoj donaciji“, izjavio je dr Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja.
„Kompanija Millennium Team neguje koncept društveno odgovornog poslovanja i kroz razne akcije koje smo pokrenuli trudimo se ne samo da pružimo podršku mestima gde poslujemo, već i da projekti koje pokrećemo imaju i ekološki karakter. Tako smo prošle godine prilikom početka projekta u Vranju donirali 20 sadnica platana koji se sada nalaze u istom bulevaru. Kako projekat Čista Srbija protiče u planiranoj dinamici, a zasađeni platani su se u međuvremenu prilagodili sredini, odlučili smo da simbolično, godinu dana kasnije ponovimo dobru akciju“, izjavila je Aleksandra Adžić, zadužena za odnose sa javnošću u
kompaniji Millennium Team.

U novembru 2021. godine naša kompanija u Vranju počela je projekat Čista Srbija, koji je proglašen za projekat od najvećeg nacionalnog značaja kojim se povećava nivo izgrađenosti kanalizacione mreže u Srbiji, čime će se ekološki standard naše zemlje podići na viši nivo. Naša kompanija, podizvođač je kineskoj kompaniji CRBC na realizaciji projekta u Vranju gde se ukupno izvodi 141.7 km nove kanalizacione mreže.