Izaberite idealan poklon za 8. mart

329

Međunarodni dan žena obeležava se tradicionalno 8. marta, kao dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca. Kod nas, ali i u svetu, običaj je da se tog dana svim dragim ženama daruju prigodni pokloni, a mnogi se načešće odlučuju za cveće.

Sa cvećem u većini slučajeva nećete pogrešiti. Neke žene više vole saksijsko cveće koje će kasnije moći da neguju, dok druge, najčešće mlađe, vole da dobiju lepo aranžiran buket ili korpu cveća. Ukoliko ste se odlučili za cveće, predlažemo da uz njega kupite bombonjeru i flašu vina ili likera jer je to sjajna kombinacija.

Ukoliko niste za cveće i slatkiše i želite da poklonite nešto praktičnije, kozmetički set je idealan izbor. Svaka žena to voli i obradovaće se ako joj poklonite set koji sadrži gel za tuširanje, mleko za telo, dezodorans, kremu za ruke ili lice ili neku drugu kombinaciju više ili manje proizvoda.

Pored cveća, slatkiša i kozmetičkih setova, za 8. mart se najčešće poklanjaju i parfemi i toaletne vode, a nećete pogrešiti ni sa dobrom knjigom.

Plus Cash&Carry, koji se nalazi na adresi Autoput 18 u Zmaj Shopping Centru u Zemunu i ove godine je pripremio odličnu osmomartovsku ponudu za svoje verne kupce. Posetite sajt Plus Cash&Carry-ja i pronađite ideju za poklon u najnovijem lifletu!