Zvezdini treneri učesnici međunarodnog projekta „BE JUDO IN“

102

Džudo klub Crvena zvezda, generalni sponzor Millennium Team, zlatni sponzor Data Driven Lab i srebrni Triglav

Predstavnici Džudo kluba Crvena zvezda, dr Bojana Milićević, Davor Kolundžić i Milan Nikolić (sekcija za inkluzivni džudo), ovog vikenda učestvovali su na međunarodnom stručnom seminaru u Velikoj Gorici, u Hrvatskoj, u okviru projekta „Be JUDO IN-be judo inklusive“ – Erasmus+.

Veliki projekat pod pokroviteljstvom EU i Erasmus sporta 2022 održava se zajedničkoj organizaciji Džudo saveza Srbije, Džudo saveza Slovenije i Džudo saveza Hrvatske. Domaćin i tehnički organizator seminara je bio Džudo kluba FUJI ( Velika Gorica).

-Poznato je da je Džudo klub Crvena zvezda oduvek i u svakom segmentu našeg sporta bio i ostao motor razvoja džudo sporta u Srbiji. Upravo zato nam je i drago da je i naša sekcija za inkluzivni džudo uspešno radi -rekla je dr Bojana Milićević.

Džudo klub Crvena zvezda u potpunosti podržava sve aktivnosti Džudo saveza Srbije.

-Konstantno usavršavanje je izuzetno važno kao i u svim ostalim segmentima rada. Drago nam je da smo ovim putem dali su podršku Džudo savezu Srbije i Džudo klubu Sensei In iz Sombora koji su partneri ovog projekta. Posebno bih želela da se zahvalim Upravi našeg Kluba na nesebičnoj podršci u radu sekcije za inkluzivni džudo- istakla je dr Bojana Milićević.

Posle Velike Gorice učesnici projekta „Be JUDO IN-be judo inklusive“ okupiće se 26. maja ove godine u Ljubljani i 7. oktobra u Somboru.