Zvezdini treneri učesnici međunarodnog projekta „BE JUDO IN“

88

Džudo klub Crvena zvezda, generalni sponzor Millennium Team, zlatni sponzor Data Driven Lab i srebrni Triglav

Predstavnici DŽudo kluba Crvena zvezda, dr Bojana Milićević, Davor Kolundžić i Milan Nikolić (sekcija za inkluzivni džudo), ovog vikenda učestvovali su na međunarodnom stručnom seminaru u Velikoj Gorici, u Hrvatskoj, u okviru projekta „Be JUDO IN-be judo inklusive“ – Erasmus+.

Veliki projekat pod pokroviteljstvom EU i Erasmus sporta 2022 održava se zajedničkoj organizaciji DŽudo saveza Srbije, DŽudo saveza Slovenije i DŽudo saveza Hrvatske. Domaćin i tehnički organizator seminara je bio DŽudo kluba FUJI ( Velika Gorica). 

“Poznato je da je DŽudo klub Crvena zvezda oduvek i u svakom segmentu našeg sporta bio i ostao motor razvoja džudo sporta u Srbiji. Upravo zato nam je i drago da je i naša sekcija za inkluzivni džudo uspešno radi”, rekla je dr Bojana Milićević. 

Džudo klub Crvena zvezda u potpunosti podržava sve aktivnosti DŽudo saveza Srbije.

“Konstantno usavršavanje je izuzetno važno kao i u svim ostalim segmentima rada. Drago nam je da smo ovim putem dali su podršku DŽudo savezu Srbije i DŽudo klubu Sensei In iz Sombora koji su partneri ovog projekta. Posebno bih želela da se zahvalim Upravi našeg Kluba na nesebičnoj podršci u radu sekcije za inkluzivni džudo”, istakla je dr Bojana Milićević.

Posle Velike Gorice učesnici projekta „Be JUDO IN-be judo inklusive“ okupiće se 26. maja ove godine u Ljubljani i 7. oktobra u Somboru.