Zvezdini džudisti na Kontinental ligi u Moskvi

163

Džudo klub Crvena zvezda, generalni sponzor Millennium Team, zlatni sponzor Data Driven Lab i srebrni Triglav

Zvezdina ekipa predvođena Milanom Vujkom potpredsednikom, u sastavu Jovan Niškanović, Bisangur Šahidovič, Marko Sarić, Vojin Ćalović, Ognjen Đurišić, Vasilije Grujičić, Đorđe Milanov, Vukašin Gačić, Vasilije Jovović, Dimitrije Nedeljković, trener David Radulović, i generalni sekretar Vladan Gačić otputovala je u Rusiju gde će učestvovati na međunarodnom takmičenju “Kontinental džudo liga”.

Zvezdini džudisti će na tatamiju Palati borilačkih sportova kompleksa AK Bars u Moskvi snage u grupi B snage odmeriti sa ekipama Iran Judo akademijom, MFGSO Moskva, Dinamo-Dmitrov, DŽudo Akademijov Mumba.

“Izuzetno iskustvo jer do sada nisam imao prilike da se takmičim u Moskvi I da odmerim snage sa borcima sa ovog područja. Izuzetni su džudisti, očekujem zaista dobre mečeve”, istakao je Vasilije Grujičić, džudista Crvene zvezde.

Novajlija u timu iz LJutice Bogdana Bisangur Šahidovič pred put je istakao da se odlično uklopio u ekipu I da se se raduje predstojećem takmičenju. “Vrlo sam srećan u mojoj Crvenoj zvezdi. Svi su me odlično primili i istakao bih da je atmosfera odlična. Kada je takmičenje u pitanju uglavnom poznajem sve borce i mogu da kažem da će takmičenje biti izuzetno kvalitetno”, zaključio je Bisangur Šahidovič.