Nove velike investicije kompanije “ Hajneken Srbija” i u Novom Sadu

50

Najava- Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić, prisustvovali su predstavljanju nove velike investicije kompanije “ Hajneken Srbija”, zahvaljujući kojoj  je pivara u Novom Sadu jedna od tehnološki najnaprednijih u regionu.

Kompanija “ Hajneken” jedna je od najvećih holandskih investitora u Srbiji. Od dolaska 2008. godine, pa sve do danas, kompanija je,  u svom veoma uspešnom poslovanju, uložila više od 220 miliona evra. Najnovijom investicijom od 16 miliona evra, pivara u Novom Sadu, koja je jedna od tehnološki najnaprednijih pivara u regionu, dodatno će unaprediti svoje prozvodne linije rekla je Neda Đokić generalni direktor kompanije “ Hajneken Srbija”

Nova, velika, investicija čuvene kompanije “ Hajneken” veoma je važna za našu državu, istakao je ovom prilikom, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Poslovanje kompanije “ Hajneken” u Novom Sadu, pravi je pokazatelj da je Novi Sad odlično privredno okruženje. Predstavljanju nove velike investicije kompanije “ Hajneken” u Novom Sadu, i ulaganju od 16 miliona evra u prozvodne pogone pivare u kojoj je zaposleno 200 radnika, prisustvovao je i ambasador Kraljevine Holandije u Srbiji, Josta Reinćesa.