Četvrta prolećna cvetna pijaca

26

Četvrta Novosadska cvetna pijaca održaće se 5. i 6. maja. Na platou ispred SPENS-a, našim sugrađanima i sugrađankama će se predstaviti proizvođači cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, proizvođači meda i hrane.

Izlagači su spremni i ima ih još više prijavljenih tako da smo proširivali kapacitete cvetne pijace. Naši izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije.

Cilj nam je da promovišemo male proizvođače i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.

Naredna „Cvetna pijaca“ biće organizovana 12. i 13. maja. Pozivamo sve građane/ke i medije da posete i ovu prolećnu „Novosadsku cvetnu pijacu“ i pronađu nešto za sebe i svoje najmilije, urede svoje balkone i vrtove i da uživaju u cvetnom platou.