Opozicioni mediji najviše morališu, a preko SBB i kanala IDJTV najviše promovišu nasilje

45

Nakon tragedija koje su Srbiju potresle u poslednja dva dana i koje su čitavu državu i društvo zavile u crno, do izražaja pokušavaju da dođu određeni opozicioni političari i mediji poput Nova S, tražeći krivce u svima, a da pre toga nisu pošli od sebe.

Da li su se pojedini političari zapitali kako mlade generacije reaguju na scene nasilja ispred i u Narodnoj skupštini Republike Srbije i da li ih to ohrabruje da sutra i oni posegnu ka nasilju?

Scene ovog nasilja i opravdanje istog su mesecima punili novinske stupce i tv priloge na Nova S, N1, Danas, Nin i ostalim opozicionim medijima.

Da li su svi zaboravili ko je prvi, uz kakve mahinacije na Košutnjaku i za vreme čije vlasti doveo rijaliti program Veliki brat na naše medijsko nebo, a sada bi taj isti rijaliti da ukida?

Da li pojedinci osećaju odgovornost kada na protestima pozivaju na smrt drugih ljudi, kada kroz Terazije nose vešala ili kada sa fantomkama i motornim testerama ulaze u RTS?

Kablovskoj mreži SBB i medijima poput Nova S, N1 i Danas je navedeno legitiman način političke borbe i za njih takvo ponašanje potpada pod demokratiju i umetničko izražavanje.

Da li se United grupa i kablovska mreža SBB iza koje stoji Dragan Šolak ikada zapitala koliko štete mladima nanosi kanal IDJTV koji preko svoje produkcije i muzičkih spotova direktno promoviše asocijalno ponašanje koje uključuje nasilje, drogu i alkohol ili je samo bitan profit i šer?

United grupa i kablovska mreža SBB na svom sajtu poziva sve da 24/7 prate “super“ muzički sadržaj!

Foto: screenshot

Tako naprimer dvojac Taki Verona i Nole 20 na SBB kablovskoj mreži i jutjub kanalu IDJVideos u pesmi “Mene ne juri policija” poziraju sa vatrenim i hladnim oružijem, pevaju o narkoticima i alkoholu.