Torbica Pokret socijalista odgovorio Milanu St. Protiću: Junaci sa Košara su za svoje herojstvo i žrtvu zaslužili zahvalnost i divljenje, a ne uvrede žutih lešinara 

29

„Pre 24 godine smo Srbiju od šiptarskih terotista i NATO zločinaca branili na Košarama i na Paštriku, a danas je očigledno moramo braniti od žutog ološa kom ništa više nije sveto u pokušaju da silom dođu na vlast. 

Junaci sa Košara su za svoje herojstvo i žrtvu zaslužili zahvalnost i divljenje, a ne uvrede žutih lešinara. 

Znam da Milana St. Protića i njegove zapadne gazde boli što je Aleksandar Vučić podigao Srbiju iz ponora u koji su je gurnuli Protić i drugi dosovci. Boli ih što se Vučić odvažio da Srbiju digne iz pepela, da od nje napravi politički, ekonomski i privredno stabilnu i jaku državu. Da po prvi put ujedini sve Srbe. Žuti ološ Protić koji danas pljuje predsednika Vučića preklinjao ga je svojevremeno da ostane ambasador u Švajcarskoj, bar dok mu dete ne završi školovanje. Milan St. Protić je napadima na predsednika Vučića i napadima na junake sa Košara dotakao političko dno“, poručio je potpredsednik Pokreta socijalista Bojan Torbica.