Skandal! Lažni borci protiv nasilja udarili i na patrijarha Pavla! „Bio je dirigent ratnih zločinaca i zločina“

38

Gnusne uvrede opozicionara nisu zaobišle ni blaženopočivšeg patrijarha Pavla

Lažni borci protiv nasilja i silovatelji građana Srbije ne prestaju sa napadima na stubove nase države i društva!

Nakon što su zloupotrebom tragedije pokušali da ućare neki politički poen, predstavnici opozicije ostrvili su se na SPC i poglavara patrijarha Porfirija koje je već danima meta napada opozicionih botova, koji tvrde kako crkve treba zabraniti, ukinuti veronauku… 

Nažalost, gnusne uvrede opozicionara nisu zaobišle ni blaženopočivšeg patrijarha Pavla, kojeg veliki deo građana Srbije smatra svecem!

Još jedan dokaz da propagandistima blokiranja Gazele i maltretiranja građana ništa nije sveto, uzburkao je društvene mreže!

Na tviter profilu @kompulzivna_ našle su se uvrede na račun patrijarha koji je voljen i cenjen širom sveta, ali ne i među onima koji ljude pozivaju na blokadu puteva, državnih instituciji i same Srbije.

Patrijarh Pavle bio je dirigent ratnih zločinaca i zločina, stoji u ovoj sramnoj objavi. 

Osoba koja stoji iza pomenutog profila često skandalizuje srpsku javnost svojim objavama!

Nedavno se oglasila i na temu KiM! 

Ja sam za priznanje Kosova, a da Srbi dobiju autonomiju i naše su crkve i manastiri. I da uđemo u EU i dobijemo 50 milijardi pomoći.  I to sam vam resila, ističe @kompulzivna_.

Autošovinizam i antiklerikalizam su redovna pojava na ovom profilu, tako je na istom nedavno osvanula i sledeća objava sa uvredljivim sadržajem olitiju u srpskoj prestonici.

Jel ovo Beograd ili Islamabad?