Policija Novi Sad: sprovodi aktivnosti radi unapređenja bezbednosti učesnika u saobraćaju

46

Uprava saobraćajne policije Policijske uprave Novi Sad, permanentno radi i  sprovodi brojne aktivnosti, kako bi  bezbednost svih učesnika u saobraćaju bila unapređena.  Na jednoj od takvih akcija bila  je i naša medijska kuća.  O  redovnim akcijama i načinima kontrole saobraćaja ,  na teritoriji Grada Novog Sada, za Dunav televiziju ,  govorio je komandir saobraćajne ispostave Zapad PU Novi Sad, Milan Dražić.

Pored redovnih kontrola, Saobraćajna policija u Novom Sadu, u okviru Medjunarodne akcije ROADPOL, sprovodi i mere pojačane kontrole saobraćaja.

Saobraćajna policija Policijske uprave Novi Sad, u cilju bezbednosti na putevima, sprovodi i brojne preventivne aktivnosti.

U okviru unapredjenja rada Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i  Uprave saobraćajne policije, i saobraćajna policija u Novom Sadu, dobila je novu opremu. Reč je o radarima koji na, najefikasniji i najbrži način, uočavaju bahate vozače.

Komandir saobraćajne policijske  ispostave “Zapad” PU Novi Sad Milan Dražić, uputio je, ovom prilikom,  apel  svim  učesnicima u saobraćaju .

Uz apel na sve učesnike u saobraćaju da budu odgovorni, oprezni, pažljivi i da poštuju sve saobraćajne propise, zarad svoje, kao i bezbednosti svih učesnika u saobraćaju,  službenici saobraćajne policije PU Novi Sad, i u narednom periodu , nastaviće sa merama redovne i pojačane kontrole,  na otkrivanju i sankcionisanju saobraćajnih prekršaja.