Ilić Pokret socijalista čestitao studentima njihov dan: Studenti da preuzimaju aktivniju ulogu u srpskom društvu, ponosni smo na studente koji neće da im predaje Gruhonjić 

48

Predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista u Beogradu, Vladimir Ilić, čestitao je danas svim studntima i studentskim organizacijama, 4. april, Dan studenata.

„ Izuzetno je značajno da pored obrazovanja i razvijanja veština i znanja, studenti preuzimaju aktivniju ulogu u srpskom društvu. 

Mi iz Pokreta socijalista smo ponosni na studente koji danima protestuju na Univerzitetu u Novom Sadu, jer ne žele da im predaje na fakultetu srbomrzac Dinko Gruhonjić kome je čast što nosi ime po ustaši i koljaču iz Jasenovca Dinku Šakiću. Naši studenti su pokazali zrelost i privrženost svojoj Srbiji, za razliku od nekih njihovih profesora, ali su isto tako pokazali da će izrasti u čestite koliko i obrazovane ljude. 

Pokret socijalista koji je osnovao Aleksandar Vulin daje punu podršku studentima, kao i našem predsedniku Aleksandru Vučiću, koji se neprestano bori da naši studenti imaju bolje uslove za školovanje i kroz studentske kartice za pogodnosti, ali i kroz infrastrukturu koja prati i omogućava kvalitetno obrazovanje. 

Hvala svim studentima što veruju svojoj državi i što podržavaju ideje koje srpsko društvo vuku napred“, istakao je Vladimir Ilić, predsednik Gradskog odbora pokreta socijalista u Beogradu.