Počela 3. Novosadska cvetna pijaca

50

Foto:pokretgorana.org.rs

Treća Novosadska cvetna pijaca biće održana danas i sutra na platou ispred Spensa. Prvog dana će trajati od 8 do 19 časova, a narednog od 8 do poslepodnevnih časova.

Zainteresovani građani moći će da se upoznaju sa proizvođačima cveća, sadnicama, opremom za hortikulturu, kao i sa proizvođačima meda i hrane.

Izlagači su spremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, slatku i slanu hranu.

Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućava im se da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proivođačima i da promovišu svoju delatnost.

U okviru pijace, Inženjeri zaštite životne sredine će imati štand i akciju „Zameni stari papir za sadnice”, zamenu papira za sadnice moguće je uraditi u petak od 8 do 19 časova i u subotu od 8 do 13 sati. Za deset kilograma starog papira dobija se sadnica cveća, a za 60 kilograma dobija se sadnica drveta. Cvetnu pijacu organizuje Pokret gorana Novog Sada.