Razvratni hrvatski novinar Velimir Bujanec šmrče kokain u promiskuitetnom društvu

103
Velimir Bujanc, hrvatski voditelj emisije „Bujica“

Inače, ovaj neonacista poznat je po brojnim ispadima, te je ranije osuđivan jer je u više navrata preprodavao drogu i davao prostitutkama, a one bi mu uz to obilno uzvratile nježnostima

Na društvenoj mreži „X“ osvanuli su sramni video-snimci Velimira Bujanca, hrvatskog voditelja emisije „Bujica“, na kojima se jasno može vidjeti kako na nepoznatoj lokaciji konzumira drogu i to u društvu, između ostalog, ženskih osoba za koje se može reći da su vjerovatno prostitutke.

Interesatno je da se Bujanec kao javno deklarisani ustaša i otvoreni sledbenik Pavelićeve NDH i ustaškog pokreta vidno dobro zabavlja uz srpsku muziku, pa su tako događaj upotpunili stihovi „Kao kokain“, inače pjesme popularnog srpskog benda „Elitni odredi“.

Podsjetimo, ranije je kružio video snimak u kojem isti taj Bujanec pjeva ustaške pjesme o klanju Srba i veliča zločine NDH, pa traži od svojih prijatelja da u dijelu o klanici Srba u Čapljini kažu „Veljinih mesara“ umjesto „Maksovih mesara“. Hrvatski Indeks naveo je tada da je teško odgonetnuti da li je mislio na sebe (Velimir – Velja) ili je čak bio inspirisan Veljom Nevoljom, poznatim kriminalcem.

Inače, ovaj neonacista poznat je po brojnim ispadima, te je ranije osuđivan jer je u više navrata preprodavao drogu i davao prostitutkama, a one bi mu uz to obilno uzvratile nježnostima. Takođe, još kao mladić ponosno je pozirao u nacističkoj uniformi uz NDH zastavu i natpis „Za dom spremni“, fotografije Jure Francetića i Rafaela Bobana, ali i poster rasističke organizacije Ku Klux Klan. Nerijetko se Bujanec „lati“ i situacije u region, pa je u više navrata u svojim emisijama komentarisao prilike u Crnoj Gori, sa akcentom o postojanju velikosrpske hegemonije, i to u društvu ni manje ni više nego prvog čovjeka NVO „CPC“ Miraša Dedeića.

Bujančeva firma „Bujica Medija“ prošle godine je završila u stečaju zbog dugova, ali ipak, godinama kasnije, ovaj kontroverzni voditelj u svojoj ekstremističkoj „Bujici“ na lokalnim televizijama predano radi na promovisanju ultradesničarskih opcija u Hrvatskoj.