„Gledaj da te vide, vozi se biciklom“

62

– Agencija za bezbednost saobraćaja, pokrenula je, iz Novog Sada, svoju novu kampanju- „ Gledaj da te vide, vozi se biciklom“. Reč je o promociji biciklizma , i unapređenju bezbednosti biciklista u saobraćaju.  Promociji kampanje u Novom Sadu , prisustvovao je i v.d. direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Branko Stamatović.

Of- U cilju promocije biciklizma, i unapređenja bezbednosti biciklista u saobraćaju, Agencija za bezbednost saobraćaja  pokrenula je, iz Novog Sada, svoju novu kampanju – “ Gledaj  da te vide, vozi se biciklom”. Projekat namenjen ljubiteljima dvotočkaša , promociji biciklizma i zaštiti biciklista u saobrćaju, biće predstavljen u gradovima širom zemlje, a prvo izvođenje je bilo na platou TC “Promenada” u Novom Sadu. Grad  Novi Sad je, inače,  lokalna samouprava, koja mnogo ulaže u razvoj biciklizma.

Izjava- Milan Đurić- gradonačelnik Novog Sada

Of- Cilj i ove kampanje, koju realizuje Agencija za bezbednost saobraćaja, jeste da  se, pre svega, sačuvaju ljudski životi.

Izjava- Branko Stamatović- v.d. Agencije za bezbednost saobraćaja

Of- Kampanju “ Gledaj da te vide, vozi se biciklom”, realizuje Agencija za bezbednost saobraćaja, zajedno sa Olimpijskim komitetom Srbije, DDOR osiguranjem i EKO Srbija, u saradnji sa  Gradom Novim Sadom, koji je,ovom prilikom, organizovao proslavu povodom Dana planete Zemlje. Tako da je događaj u Novom Sadu, objedinio i ekologiju, saobraćaj, urbanu mobilnost , sport i podršku našim sportistima na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.