VELIKE GUŽVE NA NOVOSADSKOM SAJMU Počelo prikupljanje potpisa za listu “Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra” na lokalnim izborima

45

Srpska napredna stranka danas prikuplja potpise u Novom Sadu u Master centru Novosadskog sajma kao i u mesnim zajednicama u Futogu i Kaću, a velike  gužve na lokaciji gde se glasovi prikupljaju govore da je izlaznost velika.

Prikupljanje potpisa počelo je u 16.00 časova, a veliki broj sugrađana okupio se na Novosadskom sajmu kako bi svojim potpisom podržali listu „Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra“.

Foto: nsuzivo.rs

Prema fotografijama sa lica mesta, na hiljade ljudi čeka u redovima. Kako nam reporteri s lica mesta javljaju, nezapamćene gužve zabeležene su na Sajmu.

Foto: nsuzivo.rs

Takođe, kako bi podržali ovu listu, na Sajam su došli i Maja Gojković, Željko Rebrača, predsednik KK “Vojvodina” kao i paraolimpijska šampionka Borislava Perić – Ranković.

Foto: nsuzivo.rs

Takođe, na sednici Gradskog odbora SNS-a bivša načelnica Infektivne klinike u Novom Sadu i državna sekretarka u Ministarstvu zdravlja prof. dr Vesna Turkulov odabrana je da bude nosilac liste Srpske napredne stranke na lokalnim izborima u Novom Sadu.

Foto: nsuzivo.rs

Podsećamo, lokalni izbori biće održani istog dana kada i beogradski, 2. juna.

Izvor/foto:nsuzivo.rs