Prvog maja počinje 113. kupališna sezona  na plaži Štrand

46

Prvog maja počinje 113. kupališna sezona  na novosadskoj plaži Štrand, i trajaće sve do  30. septembra. Do polovine maja, ulaz na plažu biće slobodan, a cene ulaznica, na predlog gradonačelnika Milana Đurića, ostaju iste.

Kapije Štranda, su  za posetioce , koji vole da vreme provode uživajući na čuvenoj gradskoj plaži , otvorene  tokom cele godine, a kupališna sezona zvanično se otvara svakog 1. maja.

I za ovu 113. sezonu, JKP “ Gradsko zelenilo”, obavilo je sve , neophodne, pripremne radove. Uradjena je kompletna deratizacija, dezinfekcija, i desikacija korova, kao i tretmani protiv krpelja na travnjacima. Takodje, uradjen je veliki posao obnove zelenila na plaži, Jelena Prica- PR JKP “ Gradsko zelenilo” Novi  Sad.

Akcija “ Humanitarni ponedeljak”, prema rečima naše sagovornice, biće organizovana i u ovoj kupališnoj sezoni rekla je Jelena Prica- PR JKP “ Gradsko zelenilo” Novi Sad.

Posetioci   najlepše i najuredjenije  gradske plaže na Dunavu, i  ovog leta,  uživaće u kvalitetnoj ponudi knjiga u biblioteci na Štrandu. Prvih dana maja ulaz na plažu biće slobodan, a na predlog gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića, cene ulaznica ostaju iste, kao i prethodnih godina, rekla je naša sagovornica.