U Sremskim Karlovcima bogata turistička ponuda tokom praznika

52

Sremski Karlovci, jedno od najznačajnijih istorijskih mesta u Srbiji ,  riznica srpske kulturne baštine, i pred predstojeće praznike, očekuje veliki broj turista iz celog sveta. O bogatoj i raznovrsnoj ponudi, ovog čarobnog mesta, za Dunav televiziju, govorila je Aleksandra Nešić iz Turističke organizacije Sremskih Karlovaca.

Sremski Karlovci, blago zlatne ravnice, jedno od najznačajnijih istorijskih mesta u Srbiji, riznica srpske kulturne baštine, i pred predstojeće praznike, očekuje veliki broj turista iz celog sveta.   O bogatoj i raznovrsnoj ponudi, ovog čarobnog mesta, za Dunav televiziju, govorila je Aleksandra Nešić, iz  lokalne Turističke organizacije . Sremski Karlovci su ,prema rečima naše sagovornice, spoj kulture, istorije, tradicije i prelepe prirode.

Turistička organizacija Sremskih Karlovaca, u saradnji sa Karlovačkom gimnazijom i Bogoslovijom, i eparhijom sremskom, objedinila jednu ulaznicu i turističku turu, u okviru koje sa lokalnim vodičem , posetioci mogu da posete najznačajnije i najlepše objekte.

Iz turističke ponude Sremskih Karlovaca, izdavaja se i šetnja obalom Dunava,i jedinstvena vožnja katamaranom.

Sremski Karlovci, mesto od velikog značaja za našu kulturu , istoriju i tradiciju, grad vina i ljubavi, pravo turističko blago naše zemlje, koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, idelano je mesto za odmor i uživanje.