Grad Novi Sad će prema rečima gradonačelnika Đurića, nastaviti da ulaže u razvoj sporta

89

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić, prisustvovao je porodično- sportskom danu u Kisaču. Grad Novi Sad će nastaviti da ulaže u razvoj sporta, kako profesionalnog, tako i amaterskog, kao i unapredjenje  školskog sporta, i sportske infrastrukture, i sve to u cilju zdravog odrastanja naše dece, poručio je gradonačelnik Đurić.

Na terenima fudbalskog kluba „ Tatra“ u Kisaču, kraj Novog Sada, održan je porodično sportski dan. Reč je o manifestaciji koja  promoviše sport kao zdrav način života , kao i prave, porodične, vrednosti . Porodično- sportki dan u Kisaču“, deo je projekta Grada , koji je je ove nedelje, organizovan na brojnim mestima u gradu i prigradskim naseljima. Manifestaciji, u Kisaču,   prisutvovao je  i gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić.

Grad Novi Sad, će prema rečima gradonačelnika Đurića, nastaviti da ulaže u razvoj sporta, kako profesionalnog, tako i amaterskog, kao i unapredjenje  školskog sporta, i sportske infrastrukture, i sve to u cilju zdravog odrastanja naše dece.

  Naša dece su naša budućnost. Budućnost naše zemlje i svih nas,  poručila  je dr Vesna Turkulov, nosilac liste „ Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra.

Porodično- sportskom danu u Kisaču , prisustvovao je i sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Miroslav Tanjga, koji je , ovom prilikom, deci Kisača,  poklonio, vrednu, sportsku opremu.